Aplicació pel mòvil què reconeix plantes

Pl@ntNet és una aplicació per a la recopilació, anotació i recuperació d’imatges per ajudar en la identificació de plantes.

Va ser desenvolupada per un consorci format per científics de CIRAD, INRA, INRIA, IRD, i la xarxa Tela Botanica en virtut d’un projecte finançat per la Fundació Agropolis.

S’inclou un sistema de suport per a la identificació automàtica de les plantes a partir d’imatges en comparació amb les imatges d’una base de dades botànica. Els resultats s’utilitzen per obtenir el nom botànic d’una planta, si aquesta és suficientment il·lustrada a la base.

Aquesta aplicació funciona amb més de 4.100 espècies de plantes silvestres de la flora francesa metropolitana, la llista és disponible a través de l’aplicació. El nom d’espècies processades i el nom d’imatges utilitzats evolucionen amb les contribucions al projecte.

L’aplicació no permet la identificació de plantes ornamentals. Funciona millor quan les fotos presentades se centren en un òrgan o una part precisa de la planta. Fotos de fulles d’arbres amb un fons uniforme presentaran així els resultats més rellevants.

Per trobar aquesta aplicació a la web, aneu a la següent adreça: http://identify.plantnet-project.org/en/base/tree

Enllaç a la GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.plantnet&hl=es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s