Encara no conèixes Aquamaris??

Aqua Maris és una Fundació que té per finalitat investigar i divulgar les propietats terapèutiques i nutritives de l’aigua de mar (AM); a més de nous usos com cosmètica, reg o cuina entre d’altres. També dediquem gran part del nostre esforç en fer de l’AM 1 recurs conegut, útil i accessible a tothom.

Avui hi ha un segment de població en continu creixement que demana una alimentació més respectuosa i més d’acord amb la natura. Per a aquesta població l’aigua de mar és un recurs vital. El nostre treball està orientat a contactar amb aquesta demanda de coneixement sobre l’AM ja satisfer-la en la mesura de les nostres possibilitats.

Accedeix al web oficial

Són molts els que han passat per Aqua Maris, aportant cada un d’ells el seu granet de sorra i ajudant en la construcció del que avui dia tenim. A hores d’ara els nostres esforços se centren a transmetre tot el que aprenem i estudiem per aconseguir que el major nombre de gent possible estigui ben informada i sigui també capaç d’entendre’l i transmetre’l.

Actualment ens sostenim gràcies al treball dels voluntaris, les aportacions dels socis, els donatius i la venda de productes relacionats amb l’AM. Cal fer especial esment a socis i voluntaris, que sense la seva inestimable col·laboració no seríem on som.

Considerem que hem de seguir existint en la mesura que hi hagi gent que comparteixi els nostres mateixos objectius. Per això, com més gent cregui en nosaltres, més lluny podrem arribar.

GRÀCIES PER CONFIAR EN NOSALTRES I AL MAR

Accedeix al web oficial

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s