Propietats del kèfir

El kèfir de llet és una llet fermentada, semblant a un iogurt líquid, amb una composició que la fan ser un tresor nutricional. Mentre que el iogurt té unes 3 bactèries, el kèfir en té 6, a més de 4 llevats i fongs. Es tracta d’una beguda pro-biòtica, doncs aquests microorganismes arriben vius al sistema gastrointestinal, i ens ajuden a equilibrar i regenerar la nostra flora bacteriana interna; de fet, hi ha molta literatura al voltant d’aquest punt, que li atribueix –inclús- propietats antibiòtiques i antivíriques, degut a que estimula el nostre sistema inmunològic. Ajuda a assimilar millor la llet, degut a que transforma gairebé tota la lactosa en glucosa i galactosa (un sucre que fan servir les neurones).

Altres efectes que se li atribueixen:

· Remei natural per curar les al·lèrgies.
· Neteja i desintoxica el cos de sals, metalls pesats, i altres substàncies externes.
· Regulació dels nivells de glucosa i lípids a la sang.
· Propietats antioxidants i antienvelliment.
· Millora del sistema cardiovascular (pressió sanguínia i plaques d’ateroma).

CURS DE BEGUDES PROBIÒTIQUES:

https://www.facebook.com/naturalmentcursos/photos/pb.908883422544132.-2207520000.1460984230./908923359206805/?type=3&theater

CONSULTA TOTS ELS CURSOS:

https://herbetesgrup.wordpress.com/naturalmentcursos/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s