Llistat Cursos i tallers: Gastronomia

CURSOS I TALLERS MONOGRÀFICS GASTRONOMIA 2016

Places limitades!

 

TAPES, PINTXOS I ENTRANTS CREATIUS HEALTHY

framedcooks

En aquest curs ensenyarem a el.laborar diversos tipus de tapes, pintxos i entrants creatius d’el.laboració ràpida i amb un gran resultat visual. No deixis de sorprendre als teus convidats amb aquesta selecció de cuina en miniatura saludable.

Més informació…

 


HAMBURGUESES GOURMET

hamburger

Les hamburgueses de tota la vida han passat a la història, per convertir-se en una delicatessen. Vine a descobrir multitud de combinacions de sabor que obren una nova perspectiva culinària sobre aquest producte. Aprendràs a el.laborar els panets, les hamburgueses, les salses, les guarnicions i toppings amb ingredients saludables.

Més informació…

 


CUINAR AMB PLANTES SILVESTRES 

calendari-2521

En aquest taller ensenyarem a diferenciar les espècies vegetals silvestres més apreciades en gastronomia i com aplicar-les a la nostra dieta, per tal de crear plats econòmics, saludables i molt nutritius. Prepararem un menú amb entrant, primer plat, segon i postre el.laborat amb plantes silvestres, les grans oblidades a la cuina.

Més informació…

 


MENÚ AFRODISÍAC

vancouver-romantic-restaurants-things-to-do-vancouver-food-tour

Taller d’iniciació al món dels afrodisíacs on a més d’aprendre a preparar un menú afrodisíac, amb entrant, primer plat, segon i postre; també coneixeràs amb quines begudes podem fer maridatge per augmentar l’experiència. A més es detallaran les principals i més efectives herbes medicinals afrodisíaques per ell i per a ella.

Més informació…

 


CUINA DETOX

healthy

La cuina DETOX és una pràctica manera de desintoxicar l’organisme i depurar el nostre cos per guanyar en salut mentre mengem. Quina millor manera què emprar els propis aliments al nostre favor, netejant les toxines que acumulem. Aquestes toxines poden entrar al nostre organisme a través de l’aire, aliments o aigua o pell. Cuina molt recomanada per a persones que habiten en entorns urbans. Aprèn a desfer-te del què no necessites amb aquest taller.

Més informació…


CUINA MEDICINAL

sme-involvement-crucial-to-eu-poverty-project_strict_xxl

Amb aquest taller aprendràs a evitar les carències alimentàries que degeneren en enfermetats i com evitar-les amb l’alimentació de forma pràctica i senzilla. També detallarem els ingredients culinaris i espècies aromàtiques amb propietats medicinals i els seus efectes. Finalment aplicarem la teoria el.laborant diversos plats amb propietats medicinals.

Més informació…

 


CUINA VEGANA

vegan-food-delicious-nice

Descobreix el plaer de cuinar amb una cuina ètica, conscient i saludable, aprèn a el.laborar exquisits plats aptes per vegans i intolerants a l’ou o la lactosa. A més dels múltiples beneficis per a la salut que reporta, l’adopció del veganisme contribueix a protegir el medi ambient i a millorar la qualitat de vida de tot el planeta. Cuinarem gustosos i originals plats vegans 100% naturals.

Més informació…


CUINA AMB CEREALS NO CONVENCIONALS

cereales-integrales

Tota alimentació equilibrada, hauria d’incloure el consum diari de cereals, ens podem adonar de l’impressionant ventall de sabors i del valor nutritiu que existeix al nostre abast. Actualment disposem al mercat d’infinitat de cereals no habituals els quals aprendràs a distingir, també coneixerem les seves beneficioses propietats i com convertir-los en delicioses receptes. Coneix els beneficis sobre els tipus de cereals que pots incloure a la teva alimentació, Quinoa, Amaranto, Ordi, Mill, Espelta, Civada … Hi ha moltes formes de prendre els cereals, aprendràs a cuinar-los per integrar-los a la teva dieta diària i diversificar les fonts energètiques d’aliment.

Més informació…

 


CUINA JAPONESA AMB WOK

wokme

Si vols aprendre a cuinar amb aquest estri per fer saltejats, fideus, verdures i, al mateix temps, descobrir receptes amb salses agredolces que poden fer més econòmica i sana la teva dieta, aquest és el teu taller. Es detallaran tots els passos de manera que el plats i presentacions quedin perfectes: el tipus de menjar, on comprar els ingredients, el tipus de cocció i, sobretot, els estris imprescindibles.

Més informació…

 


CUINA AMB PASTA ASIÀTICA

pasta-asiatica

Et proposem aprendre a diferenciar i a cuinar totes les varietats de pasta asiàtica i com condimentar-les. Amb aquest curs elaborarem diferents tipus de plats fàcils, ràpids i saludables cuidant una elevada presentació i emprant tècniques de cocció no agressives.

Més informació…

 


CUINA AMB ALGUES

10612-83573

Si encara no has inclòs les algues a la teva dieta aquest és el moment, vine a descobrir les innumerables propietats d’aquests preuats aliments emprats a Àsia des de fa mil.lenis. Aprendrem com reconèixer-les, les seves qualitats, com cuinar-les i el.laborarem  diversos plats amb aquest aliment vegetal marí.

Més informació…

 


SUSHI CATALÀ 

f1a2fb8a26de21b370680a4151483907

Taller de cuina de fusió en el qual detallarem les tècniques base per el.laborar el Sushi però utilitzant els ingredients de la terra. Descobreix com preparar de forma pràctica i senzilla aquest refinat plat japonés però afegint la gamma de sabors i aromes mediterranis. Una elegant manera de preparar els teus aperitius.

Més informació…

 


POSTRES SALUDABLES

postres-para-diabeticos1-1024x640

Descobreix el plaer de menjar dolç sense remordiments, amb el taller de postres saludables sense sucre i amb edulcorants naturals. Aprendràs a el.laborar els teus propis postres amb ingredients naturals que podràs preparar quan vulguis sense patir per les conseqüències. Taller apte per a diabètics i celíacs.

Més informació…

 


REFRESCS SALUDABLES I FUNCIONALS

b2c536b91e04d2d48573e3ac5407774a

Si vols conèixer les alternatives als refrescs industrials, submergeix-te dins el món dels refrescs saludables i funcionals, un cops els descobreixis no tornaràs a tastar-ne de comercialitzats. Aprèn a el.laborar-los tu mateix i com conservar-los de forma natural perquè els puguis consumir a diari de forma pràctica i senzilla.

Més informació…

 


BEGUDES PROBIÒTIQUES: KOMBUCHA, KÈFIR I IOGURT AMB BIFIDUS 

6207740_orig

Aprèn a preparar els teus propis probiòtics, una manera de mantenir en equilibri la flora intestinal, enfortir el sistema immunològic i millorar la teva digestió. El.laborarem kombucha, la beguda probiòtica de moda; kèfir de llet i iogurt per beure amb bifidus. Et podràs emportar a casa cadascuna de les begudes que hagis preparat.

Més informació…

 


PA ARTESANAL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El pa artesanal és un aliment el.laborat que requereix molt de temps i paciència. Però aquest taller està adaptat per a persones que no disposen de gran quantitat de temps, però són exigents amb el què degusten. Amb les receptes que treballarem a l’aula podràs el.laborar els teus propis pans d’elevada qualitat però amb horaris adaptats a la vida moderna.

Més informació…

 


CONFITURES, MELMELADES I GELEES SENSE SUCRE

mermelada-naranja-668x400x80xx

Fer melmelades a casa és una manera sana i natural de gaudir de la fruita de temporada durant tot l’any. La melmelada que comprem habitualment conté moltíssim sucre, a més normalment no fan servir fruita natural sinó la polpa triturada. Per això t’animem a realitzar aquest taller per aprendre a fer melmelades, confitures i gelees casolanes sense sucre afegit i amb edulcorants totalment naturals.

Més informació…

 


CURSOS I TALLERS IMPARTITS PER:

Clàudia Torroglosa Fusalba, tècnica en Cuina i Gastronomia i Tècnica en Pastisseria i Forneria, per l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Sitges. També ha cursat formació complementària en Forneria i Pastisseria Ecològica, Cuina Saludable, Plantes Medicinals i Nutrició.

Durant el seu trajecte professional ha dut a terme tasques de direcció i planificació d’activitats vinculades a l’àrea de cuina i pastisseria, incloent la instrucció del personal. També és autora de dos llibres relacionats amb el camp de la gastronomia “Cuina domèstica” i “Conservació en Pastisseria”. Així mateix té formació en tutorització d’accions formatives i experiència laboral com a professora i tallerista.


ON ES REALITZEN ES CURSOS I TALLERS?

fonsComplint les vostres peticions, els cursos i tallers monogràfics de gastronomia s’impartiran a Barcelona, per tal de facilitar l’accés a totes les persones interessades. Els cursos i tallers es realitzen en col·laboració amb l’espai gastronòmic de cuina de fusió catalana i asiàtica Fanalets. Ubicat al barri de Sants, amb una immillorable comunicació, a tan sols 5 minuts de l’Estació de Sants.

Carrer de Ciceró 9, 08014 Barcelona


COM ARRIBAR-HI?

l5-metro-barcelona-695x437Plaça de Sants / Sants Estació

l1-metro-barcelona-695x437Hostafrancs

l3-metro-barcelona-695x437Tarragona

280px-renfe_rodalia-svgEstació de Sants

new-google-maps-logo-vector-downloadUbicació Fanalets: Enllaç a GoogleMaps


Aprèn a cuidar-te mentre disfrutes de manera natural!

NATURALMENT – Cursos i Tallers

http://www.herbetesgrup.wordpress.com/naturalmentcursos

http://www.facebook.com/naturalmentcursos

naturalmentcursos@gmail.com

622 236 955

Places limitades!


ORGANITZA:

naturalment cursos i tallers ok

grup herbetes logo_edited-1

COL.LABORA:

fons

logo-claudia-herbarium-green_edited-1