Qui Som?

GRUP HERBETES

El Grup Herbetes és una agrupació de persones de varis àmbits que estudia i promou les plantes medicinals de la zona. Establint un camí directe cap a l’autosuficiència sanitària i col·lectiva. Amb l’objectiu de recuperar els coneixements populars de sanació mitjançant mètodes totalment naturals.

El Grup Herbetes agrupa totes les persones que vulguin compartir les seves experiències positives, fruit de l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives.

A través de xerrades i tallers treballem per conscienciar a la societat per a adoptar una alimentació sana, equilibrada i ecològica, com a primera mesura de prevenció de malalties, i també perquè s’interessi per les teràpies naturals de que es troben a la saviesa popular i ancestral.

Es realitzen excursions de forma periòdica totalment gratuïtes de reconeixement botànic i de recol·lecció, per tal de conèixer de primera mà les espècies de plantes medicinals de la zona del Montserratí. Aprèn a reconèixer les plantes medicinals de la zona en plena natura.

Si vols ampliar la informació o inscriure’t a la propera excursió del Grup Herbetes pots escriure a grup.herbetes@gmail.com

 

 

grup herbetes logo_edited-1

 

Col·labora:

 

 

 

 

Claudia Herbarium

logo

Los Remedios del Barbas

Gruphebretes

 

Anuncis