Xerrades

A través de xerrades i tallers treballem per conscienciar a la societat per a adoptar una alimentació sana, equilibrada i ecològica, com a primera mesura de prevenció de malalties, i també perquè s’interessi per les teràpies naturals de que es troben a la saviesa popular i ancestral.

Si vols que realitzem una xerrada ens pots escriure a grup.herbetes@gmail.com

Última xerrada realitzada:

Xerrada: Les plantes medicinals del Montserratí

El dissabte dia 19 de desembre de 2015 a les 17:00h a l’Hortet del Bruc (Masia de Can Marqués, El Bruc – http://www.hortetdelbruc.com) realitzarem una xerrada sobre les Plantes Medicinals del Montserratí i farem una petita sortida de reconeixement de les espècies vegetals medicinals de l’entorn, xerrada gratuita a càrrec del Grup d’Herbetes d’Esparreguera.

El Grup d’Herbetes és una agrupació de persones de varis àmbits que estudia i promou les plantes medicinals de la zona. Establint un camí directe cap a l’autosuficiència sanitària i col·lectiva. Amb l’objectiu de recuperar els coneixements populars de sanació mitjançant mètodes totalment naturals. Si voleu ampliar la informació podeu assistir a la xerrada o escriure a grup.herbetes@gmail.com

Xerrada grup herbetes 19 desembre 2015.png
Anuncis